fbpx

Επιβεβαίωση ApexSports.gr: Στο AΝGT ο Παναθηναϊκός!

Επιβεβαίωση ApexSports.gr: Στο AΝGT ο Παναθηναϊκός!

Στο Adidas Next Generation Tournament θα λάβει μέρος ο Παναθηναϊκός για ακόμη μια χρονιά, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του ApexSports.gr.

Οι «πράσινοι» στο ANGT που διοργανώθηκε στο Μόναχο, φέτος, κατέλαβαν την 5η θέση, πετυχαίνοντας δύο μεγάλες νίκες απέναντι στην Μπάγερν και στην Ουλμ. Φυσικά, από το «τριφύλλι» έχουν ξεχωρίσει οι Αβδάλας και Σαμοντούροφ, οι οποίοι θεωρούνται δύο από τα μεγαλύτερα prospects της Ευρώπης.

Έτσι, το «Τριφύλλι» κέρδισε μέσω wild-card, μαζί με τους Ερυθρό Αστέρα και Ζάλγκιρις Κάουνας, το εισιτήριο για την τελική φάση που θα γίνει στο Κάουνας, στο πλαίσιο του Final Four της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολο έργο, καθώς θα βρει μπροστά του τις ομάδες που κέρδισαν τα αντίστοιχα τουρνουά που διοργανώθηκαν σε πόλεις της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι: Ρέαλ Μαδρίτης (ANGT Μονάχου), Μπανταλόνα (ANGT Πάτρας), Μπαρτσελόνα (ANGT Ζαντάρ) και Μέγκα Βελιγραδίου (ANGT Βελιγραδίου).

Αυτές οι ομάδες θα μπουν σε δύο γκρουπ. Το GROUP A θα απαρτίζεται από: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα, ενώ το GROUP B θα αποτελείται από: Μπανταλόνα, Μέγκα, Ζάλγκιρις και την ομάδα επίλεκτων της ANGT.

Αξίζει να αναφερθεί πως προπονητής της ομάδας επίλεκτων θα είναι ο Πέτερι Κόπονεν, ο οποίος διαδέχτηκε τον Βασίλη Σπανούλη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ