fbpx

Παναθηναϊκός: Πρώτη επιλογή ο Μπομπουά

Παναθηναϊκός: Πρώτη επιλογή ο Μπομπουά

Σε ρυθμούς Αταμάν κινείται ήδη ο Παναθηναϊκός. H συμφωνία των δύο ολοκληρώθηκε χθες (21/4) το βράδυ, με τον Τούρκο να είναι οριστικά και αμετάκλητα ο άνθρωπος που πήρε το «χρίσμα» για την ολική αναδόμηση του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Φυσικά, αυτόματα προσδιορίστηκαν οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ApexSports.gr, ο Αταμάν συμφωνεί απόλυτα με τα όσα έχουν ήδη δρομολογήσει οι «πράσινοι» (συμφωνία με Βιλντόσα, επίσημη προσέγγιση για Καμπάτσο, Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο) και την ίδια στιγμή έβαλε πάνω στο τραπέζι άλλο ένα πολύ δυνατό όνομα.

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους two-way guard της Ευρωλίγκας και πάνω απ’ όλα υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τον Αταμάν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αταμάν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, άφησε αρκετές φορές υπονοούμενα για τον Μίτσιτς, τον Κλάιμπερν και τον Λάρκιν και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο τελευταίος – επί της ουσίας – τάχτηκε κατά των αποφάσεων του προπονητή του.

Για τον Μπομπουά όχι δεν έχει αφήσει έστω μισό υπονοούμενο, αλλά άπαντες στην Τουρκία γνωρίζουν πως ο Γάλλος θεωρεί τον Τούρκο ως έναν από τους σημαντικότερους προπονητής στην καριέρα του.

Είναι δεδομένο πως το κασέ του 35χρονου Γάλλου που φέτος αμείβεται με 1.5 εκατομμύρια δολάρια είναι πάντα υψηλό, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει ήδη στείλει το μήνυμα στην αγορά πως είναι διατεθειμένος να κάνει οικονομική υπέρβαση προκειμένου να χτίσει ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου, δαπανώντας συνολικά ένα ποσό που μπορεί να αγγίξει και τα 15 εκατομμύρια.

Αν και εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει να κάνει δικό του τον Καμπάτσο, του οποίου το συμβόλαιο θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια, τότε είναι λογικό να «κοπεί» κάποιος από τους ακριβούς ήδη υπάρχοντες (βλ. Γκριγκόνις ) για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να χωρέσει στο ρόστερ Καμπάτσο, Βιλντόζα και Μπομπουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ