fbpx

Καμπάτσο: «Εννοείται η Ρεάλ τον πρώτο λόγο, είναι μακριά απ’ το να κλείσει»

Καμπάτσο: «Εννοείται η Ρεάλ τον πρώτο λόγο, είναι μακριά απ’ το να κλείσει»

Ζωντανές παραμένουν οι ελπίδες του Παναθηναϊκού στο κυνήγι του Φακούντο Καμπάτσο, παρά το ισπανικό ρεπορτάζ της Relevo που βγήκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, σύμφωνα με το οποίο ο Αργεντίνος συμφώνησε να επιστρέψει στη Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις κινήσεις που αναλύσαμε σε πρόσφατο άρθρο, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να κάνει δικό του τον υπερπαίκτη από την Αργεντινή. Την ίδια στιγμή είναι δεδομένο ότι η Βασίλισσα λόγω και της σχέσης που είχαν πριν πάει στο ΝΒΑ, βρίσκεται από πάνω, τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και φυσικά από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές του ApexSports.gr από την Ισπανία, οι ίδιες που μας είχαν ενημερώσει για το θέμα Λάσο και αποδείχτηκαν 100% σωστές, μας είπαν προ ολίγου το εξής:

«Εννοείται η Ρεάλ τον πρώτο λόγο, είναι μακριά απ’ το να κλείσει. Σαφέστατα αν η Ρεάλ μπορέσει και ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Καμπάτσο, η λογική λέει ότι αυτόματα θα τον κάνει δικό της, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί».

Είναι δεδομένο, άλλωστε όπως έχουμε αναφέρει, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει αυτά που έπρεπε για να προσεγγίσει όσο το δυνατόν πιο σωστά και να κλείσει τον Αργεντίνο. Σε καμία -όμως- περίπτωση, το γνωρίζουν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δεν παίζουν από θέση ισχύος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ