fbpx

Παναθηναϊκός: Καμία ανοχή, ακόμα κι αν είσαι σούπερ σταρ επιπέδου Μπέικον

Παναθηναϊκός: Καμία ανοχή, ακόμα κι αν είσαι σούπερ σταρ επιπέδου Μπέικον

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι απλώς αποφασισμένοι να αποκαταστήσουν πλήρως το πληγωμένο γόητρο της ομάδας, αλλά πάνω απ’ όλα γνωρίζουν πως για να συμβεί αυτό δεν αρκεί να δελεάσουν έναν καταξιωμένο προπονητή και ορισμένους πρωτοκλασάτους παίκτες.

Χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να δημιουργήσουν ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον, μέσα από το οποίο θα μπουν οι βάσεις για να διεκδικήσουν τίτλους και την ίδια στιγμή θα καταφέρουν να εξελίξουν τους νεαρούς υπερταλαντούχους παίκτες, που αποτελούν το σημαντικότερο “περιουσιακό στοιχείο” της ομάδας.

Στη λογική αυτή και με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Μπέικον, οι “πράσινοι”, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του apexsports.gr, δεν θα διστάσουν να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Η λογική που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα συνοψίζεται ως εξής: “Θέλουμε ο νέος Παναθηναϊκός να είναι σοβαρός σε όλα τα επίπεδα. Για να συμβεί αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις ή να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, ακόμα κι αν μιλάμε για έναν σούπερ σταρ όπως ο Μπέικον”.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση του αποκλεισμού του Αμερικανού από την αποστολή για το παιχνίδι στη Ρόδο, αρκετοί φίλοι της ομάδας άρχισαν με ποσταρίσματά τους στα σόσιαλ μίντια να διατυπώνουν… ανάποδες σκέψεις.

“Μήπως όλο αυτό βολεύει σε έναν βαθμό την ομάδα, προκειμένου να σπάσει ευκολότερα το συμβόλαιο του Μπέικον ενόψει της νέας σεζόν”; Η πραγματικότητα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, αφού τα δεδομένα έχουν ως εξής: ναι μεν ο Μπέικον υπέγραψε διετές συμβόλαιο τον περασμένο Οκτώβριο, όμως σε αυτό υπάρχει όρος που δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να τον αποδεσμεύσει, καταβάλλοντας του στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ένα ασήμαντο ποσό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ