fbpx

Λαρεντζάκης: «Πιο έτοιμοι φέτος, ο Τζέιμς θα νιώσει το “όπλο” Γουόκαπ!» (vids)

Λαρεντζάκης: «Πιο έτοιμοι φέτος, ο Τζέιμς θα νιώσει το “όπλο” Γουόκαπ!» (vids)

Την πορεία της καριέρας του μέχρι τον Ολυμπιακό και την εφετινή σεζόν της ομάδας σχολίασε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Έλληνας άσος ήταν καλεσμένος στην Cosmote TV και λίγο πριν το δεύτερο Finar-4 της καριέρας του στην Euroleague και μίλησε για τα… πάντα όλα!

Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, «όταν ήρθα στον Ολυμπιακό συνειδητοποίησα πόση δουλειά πρέπει να ρίξω για να μπορέσω να διακριθώ και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας».

Στο πλευρό του ήταν όλη η ομάδα. Ο γυμναστής Ανδρέας Γκατζούλης που «χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα». Παλαιότερα πήγαινε στην προπόνηση «με καφέ και κρουασάν», όπως θυμήθηκε, αλλά τώρα είναι… επαγγελματίας με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

«Δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου, αλλά δουλεύω σκληρά για να μπορώ να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Αν την… έριχνα πιο νωρίς, τότε θα είχα φτάσει σε αυτό το επίπεδο νωρίτερα!».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη COSMOTE TV | Μέρος Α'”,”description”:”Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη COSMOTE TV | Μέρος Α'”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8xNi8yMy81N181OV82NDY0MTg4NzI5NzBjLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT29M35S”,”uploadDate”:”2023-05-17T09:00:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cso3qv0v8psp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

«Όλοι ήταν και είναι στο πλευρό μου. Παλιοί συμπαίκτες, νυν και φυσικά ο κόουτς Μπαρτζώκας», είπε για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Μάλιστα θυμήθηκε πως στην αρχή, «ίσως και να αμφέβαλε για μένα, αλλά είδε πόσο πολύ το ήθελα και πόσο πολύ προσπαθούσα να εξελιχθώ. Είναι ένας δίκαιος άνθρωπος. Μου έδωσε ευκαιρίες και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του», συμπλήρωσε.

Ο Λαρεντζάκης πάει στο Κάουνας και φέτος, «όλοι είμαστε πιο έτοιμοι. Πέρσι, δεν είχαμε εικόνα. Δεν ξέραμε καν τις διαδικασίες και στο γήπεδο χάσαμε. Αυτή τη φορά έχουμε και την εμπειρία, είμαστε σε καλύτερο επίπεδο και πνευματικά και αγωνιστικά. Είμαστε πανέτοιμοι και έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός καλείται να το κάνει στον ημιτελικό με τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς και ο Γιαννούλης Λαρεντζακης γνωρίζει καλά τον Αμερικανό.

«Ήμασταν συμπαίκτες στον Κολοσσό. Είναι ένας παίκτης με τρομερό ταλέντο και αν έχει καθαρό μυαλό μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις άμυνες», αλλά τόνισε ότι:

«Εχουμε ένα όπλο που ονομάζεται Τόμας Γουόκαπ και ο Τζέιμς πιστεύω δεν θα περάσει καλά μαζί του. Θα τον… νιώσει!»

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη COSMOTE TV | Μέρος Β'”,”description”:”Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη COSMOTE TV | Μέρος Β'”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8xNi8yMy81NF8yMl82NDY0MTdhZTdkY2YzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT25M51S”,”uploadDate”:”2023-05-17T09:00:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cso3vg4tm7z5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ