fbpx

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ

Τα πράγματα… σοβαρεύουν στην υπόθεση «επιστροφή Μιλουτίνοφ στον Πειραιά» με τις εξελίξεις να επιβεβαιώνουν το apexsports.gr.

Στον Ολυμπιακό, ποντάρουν πολλά στην επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο η γραμμή των ψηλών, με δεδομένη την παρουσία του Μουσταφά Φαλ (ανανέωσε το συμβόλαιό του) και ίσως και αυτή του Ταρίκ Μπλακ που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις, ωστόσο υπέγραψε πέρυσι μονοετές συμβόλαιο.

Ο Σέρβος γίγαντας, θα αφήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με την πρόταση που του έχουν καταθέσει οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ανοίγει ο δρόμος προκειμένου να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.

Όπως αναφέρει στη σημερινή Live Sport ο Σωτήρης Βετάκης, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο που φτάνει τα 2.7 εκατομμύρια δολάρια. Ουσιαστικά, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του apexsports.gr το όποιο έκανε λόγο για μία μικρή χρηματική υπέρβαση από τους Πειραιώτες, της τάξεως των 500.000 περίπου, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο παίκτης. Ουσιαστικά μιλάμε για το συμβόλαιο του Τζοέλ Μπολομπόι (που θα αποχωρήσει) το οποίο κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στα 800-850 χιλιάρικα συν το μισό εκατομμύριο.

Το όλον περίπου 1.3 εκατομμύρια που σε διετή προσφορά αγγίζει το ποσό των 2.7 εκ.

Η πλευρά Μιλουτίνοφ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος σέντερ, μοιάζει καταρχάς ικανοποιημένος με τα παραπάνω δεδομένα και είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του 200-300 χιλιάρικα σε σχέση με την πρόταση της Μπολόνια, την οποία αποκάλυψε τον Μάρτιο το apexsports.gr

Όπως έχει ήδη γραφτεί (το θέμα το έφερε πρώτο στην επικαιρότητα το eurohoops) ο Μιλουτίνοφ βλέπει με παραπάνω από καλό μάτι την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τον οποίο θεωρεί σπίτι του, ενώ η συνεχιζόμενη απουσία της ΤΣΣΚΑ από την Ευρωλίγκα σε συνδυασμό με το ότι νιώθει παραπάνω από οικεία στην Ελλάδα (έχοντας επενδύσει πρόσφατα στη χώρα μας) φτιάχνουν ένα ιδανικό σενάριο επιστροφής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ