fbpx

Ρογκαβόπουλος – Αβδάλας στο Τρεβίζο

Ρογκαβόπουλος – Αβδάλας στο Τρεβίζο

Οι δύο Έλληνες παίκτες θα πάρουν μέρος στο Eurocamp που διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά από το 2018.

Το Eurocamp διοργανώνεται αυτή την εβδομάδα στο Τρεβίζο για πρώτη φορά από το 2018 και το eλληνικό μπάσκετ θα έχει εκπροσώπηση σε αυτό. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και ο Νεοκλής Αβδάλας έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα δείξουν τα προσόντα τους στα στελέχη του ΝΒΑ, αλλά και σε ανθρώπους του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο πρώτος ως γνωστόν βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στην Αμερική και κάνει προπονήσεις με ομάδες του ΝΒΑ, προσπαθώντας να τις πείσει πως αξίζει μια θέση στο επερχόμενο ντραφτ. Με δεδομένο ότι είναι γεννημένος το 2001, είναι αυτόματα διαθέσιμος και λόγω της εξαιρετικής του παρουσίας στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Μερκεζεφέντι, ανέβασε τις μετοχές του. Αν, λοιπόν, μπορέσει να παίξει καλά στο Eurocamp, το οποίο θα παρακολουθήσουν παράγοντες και από τις 30 ομάδες του ΝΒΑ, τότε θα αποκτήσει πιθανότητες για μια θέση στο ντραφτ.

Από την πλευρά του, ο Αβδάλας έχοντας γεννηθεί το 2006, έχει τελείως διαφορετικό στόχο. Θα κάνει προπονήσεις και θα αγωνισθεί απέναντι σε άλλα παιδιά της ηλικίας του ή γεννημένα το 2005, ώστε να δείξει τι μπορεί να κάνει σε αυτό το επίπεδο και να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον του.

Το καμπ θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Ιουνίου και σε αυτό δεν θα πάρουν μέρος ταλέντα από το πρώτο ράφι, όπως για παράδειγμα ο Ουεμπανιάμα ή ο Νάτζι της Μπαρτσελόνα, αλλά παίκτες που έχουν τύχη για τον δεύτερο γύρο του ντραφτ, ή που απλά θέλουν να αλλάξουν επίπεδο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ