fbpx

Ρεκόρ για τον Χρήστο Σερέλη

Ρεκόρ για τον Χρήστο Σερέλη

Ο Χρήστος Σερέλης στον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό ξεπέρασε τον Κώστα Πολίτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των 51 αγώνων Πρωταθλήματος του Ολυμπιακού και έφερε σε κατάσταση ισορροπίας τη σειρά των τελικών της Basket League. Ο 2ος αγώνας μεταξύ των δύο «αιωνίων» ανέδειξε ξεχωριστά επιτεύγματα για τον Χρήστο Σερέλη, τον Δημήτρη Αγραβάνη, τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και τον Πάρις Λι.

Πιο συγκεκριμένα…

*Ο Χρήστος Σερέλης που πανηγύρισε την πρώτη νίκη της καριέρας του επί του Ολυμπιακού, συμπλήρωσε τους 211 αγώνες στους πάγκους της κατηγορίας και με αυτούς μπήκε στην 25άδα της σχετικής λίστας από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64). Για να συμβεί αυτό ξεπέρασε τον αείμνηστο Κώστα Πολίτη που μέτρησε 210 αγώνες.

*Ο Δημήτρης Αγραβάνης έκανε τη μοναδική τάπα του Παναθηναϊκού στον χθεσινό αγώνα αλλά αυτή είχε ξεχωριστή, στατιστική αξία. Ο διεθνής φόργουορντ με αυτήν έγινε ο 47ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έφτασε τις 100.

*Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με τους έξι πόντους που σημείωσε, ξεπέρασε τους 200 μέσα από την 54η εμφάνιση του στην Basket League. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε χθες 2/3 τρίποντα ενώ πριν από αυτό το ματς μετρούσε 1/13 στα πλέι οφ, 12/72 συνολικά στο φετινό Πρωτάθλημα και 12/85 στην καριέρα του στην Basket League.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ