fbpx

ΝΒΑ: Ραγιάκοβιτς και με τη… βούλα στους Τορόντο Ράπτορς

ΝΒΑ: Ραγιάκοβιτς και με τη… βούλα στους Τορόντο Ράπτορς

Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή των Μέμφις Γκρίζλις, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, αποτελεί και επίσημα από σήμερα (13/6) τον νέο τεχνικό των Τορόντο Ράπτορς. Οι όροι δεν κοινοποιήθηκαν από την ομάδα.

Ο 44χρονος αντικαθιστά τον Νικ Νερς, ο οποίος απολύθηκε από τον οργανισμό τον Απρίλιο μετά από πέντε σεζόν που βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας, έχοντας πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα NBA.

«Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή — μια όπου ενστερνιζόμαστε νέες ιδέες, μια νέα στάση και τώρα έναν νέο προπονητή — αλλά οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Ένα πρωτάθλημα. Να νικάμε», τόνισε ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος των Ράπτορς Μασάι Ουτζίρι σε ανακοίνωση, προσθέτοντας: «Ο Ντάρκο μοιράζεται αυτούς τους στόχους και την πίστη μας στην κουλτούρα, τον επαγγελματισμό και τη σκληρή δουλειά. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Ράπτορς».

Ο Σέρβος τεχνικός άρχισε την προπονητική του στην Ευρώπη προτού γίνει επικεφαλής προπονητής της τότε Τούλσα 66ερς της G League από το 2012-14. Έκτοτε θήτευσε ως βοηθός στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (2014-19), Φοίνιξ Σανς (2019-20) και Γκρίζλις τις τελευταίες τρεις σεζόν.

«Το να γίνω μέλος και να ηγούμαι μιας ελίτ οργάνωσης όπως οι Ράπτορς είναι αυτό για το οποίο εργάζομαι για όλη την επαγγελματική μου ζωή. Αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία, να συμμετάσχω σε ένα franchise με μια υποστηρικτική ομάδα ιδιοκτησίας, φανταστικά front office και fanbase, και κορυφαίους παίκτες. Ανυπομονώ για το ταξίδι που ακολουθεί καθώς συνεργαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας: ανάπτυξη, πλέι οφ, πρωταθλήματα», είπε ο Ραγιάκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ