fbpx

Δουλειά στην Πυλαία, βόλτες στον Λευκό Πύργο (vid, pics) 

Δουλειά στην Πυλαία, βόλτες στον Λευκό Πύργο (vid, pics) 

Βρίσκονται από τον Μάιο στην Θεσσαλονίκη και την… απολαμβάνουν μέχρι το μεδούλι. Πέτζα και Αντρέι Στογιάκοβιτς τα πρωινά επισκέπτονται το κλειστό της Πυλαίας και όταν τελειώσουν την δουλειά, κάνουν τις βόλτες τους γύρω από τον Λευκό Πύργο. Ο Αντρέι έχει ανεβάσει τα σχετικά… ντοκουμέντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , αλλά σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στην Αμερική, καθώς έχει να διοργανώσει ένα καμπ για μικρά παιδιά. 

Επιστροφή στο… σπίτι

Την 1η Ιουλίου στο γυμνάσιο Τζέσουιτ του Σακραμέντο από το οποίο αποφοίτησε, θα ηγηθεί ενός καμπ ατομικών δεξιοτήτων για μικρά παιδιά. Είναι κάτι που συνηθίζεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, από παίκτες που θέλουν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους, στις ομάδες που τους ανέδειξαν και τους έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσουν μια υποτροφία στο NCAA.

Ακολούθως ο 19χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει την δουλειά για να είναι έτοιμος για την προετοιμασία του Στάνφορντ στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Οι Cardinals θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο campus τους και στις 19 Αυγούστου, θα αναχωρήσουν για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Πρώτος τους σταθμός θα είναι το Παρίσι και στην συνέχεια  θα έρθουν στην Αθήνα, για να παίξουν ένα φιλικό στις 28. Ο λόγος που επέλεξαν αυτές τις δύο πόλεις είναι πως έχουν στο ρόστερ τους τον δευτεροετή Γάλλο σέντερ Μαξίμ Ρεινό και φυσικά τον Αντρέι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ