fbpx

Σλούκας: Φενέρ ή Μπάρτσα, αν δεν ανανεώσει με τον Ολυμπιακό

Σλούκας: Φενέρ ή Μπάρτσα, αν δεν ανανεώσει με τον Ολυμπιακό

Δύο ομάδες υψηλού επιπέδου καραδοκούν για να κάνουν δικό τους τον Κώστα Σλούκα στην περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Η πρώτη είναι η Φενέρμπαχτσε και η δεύτερη η Μπαρτσελόνα, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να γέρνουν έστω κι ανεπαίσθητα προς την πλευρά της προηγούμενης ομάδας του διεθνούς πλέι μέικερ.

Στην Κωνσταντινούπολη ο Σλούκας έχει ακόμα στάτους… ροκ σταρ, αφού πέρα από το γεγονός πως φόρεσε την φανέλα της Φενέρ επί πέντε χρόνια, η παρουσία του ήταν καταλυτική για να εδραιωθεί η ομάδα στην ελίτ της Ευρωλίγκας, συμμετέχοντας σε τρεις συνεχόμενους τελικούς και κατακτώντας ένα τρόπαιο. 

Πέρα ωστόσο από το συναισθηματικό κομμάτι, άπαντες στην διοίκηση και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Σλούκα, τόσο ως παίκτη, όσο κι ως προσωπικότητα. Το ενδιαφέρον τους δεν περιορίζεται σε θεωρητικό επίπεδο. Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, με τον 33χρονο γκαρντ να καθιστά σαφές ωστόσο πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία τελικής διαπραγμάτευσης αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τον Ολυμπιακό. 

Ψηλά λόγω Γκριμάου

Σε ανάλογο σημείο βρίσκονται και οι επαφές με την Μπαρτσελόνα, οι άνθρωποι της οποίας ανέβασαν το όνομα του Σλούκα στην κορυφή της λίστας τους με το που αποχώρησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο νέος προπονητής Ρότζερ Γκριμάου, θεωρεί πως ο Έλληνας παίκτης ταιριάζει ιδανικά με τον Σατοράνσκι, με τον οποίο μπορούν να καλύψουν σε απόλυτο βαθμό τη θέση “1” και την ίδια στιγμή να συνυπάρξουν στην πεντάδα σε αρκετά σχήματα.

Φενέρ και Μπάρτσα δεν έχουν λοιπόν μονάχα το ειδικό βάρος, αλλά φαίνεται πως καλύπτουν πλήρως τον Σλούκα και στο θέμα του ρόλου του στην ομάδα, όμως ακόμα κι έτσι, δεν πρόκειται να έχουμε εξελίξεις στα δύο αυτά μέτωπα αν δεν μιλήσει πρώτα ο διεθνής γκαρντ με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η ιδιαίτερη σχέση του με τους δύο προέδρους είναι το “κλειδί” για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός, παρά το νεφελώδες τοπίο των τελευταίων εβδομάδων, βρίσκεται ακόμα σε πρώτο πλάνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ