fbpx

Παναθηναϊκός για Λαπροβίτολα και «ντόμινο» με Σλούκα

Παναθηναϊκός για Λαπροβίτολα και «ντόμινο» με Σλούκα

«Βόμβα» έριξε η Mundo Deportivo, που κάνει λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νίκολας Λαπροβίτολα πληρώνοντας ρήτρα 600.000€ στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει πως αν ο Αργεντινός γκαρντ αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη, τότε οι «μπλαουγκράνα» θα κινηθούν για τον Κώστα Σλούκα, που είναι σε συζητήσεις για το μέλλον του αφού έληξε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ουσιαστικά, η Mundo Deportivo έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Apexsports.gr πως η Μπαρτσελόνα και η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να «μονομαχήσουν» για την υπογραφή του Έλληνα γκαρντ, σε περίπτωση που δεν τα βρει με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα της εφημερίδας που θεωρείται απόλυτα έγκυρη σε ό, τι έχει να κάνει με ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, αναφέρει πως:

«Το μέλλον του Λαπροβίτολα μπορεί να απέχει πολύ από το Παλάου καθώς ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του (600.000 ευρώ) και να του προσφέρει υψηλότερο μισθό από αυτόν που παίρνει στη Μπάρτσα.

Ο νούμερο ένα στόχος αν καταλήξει να φύγει ο Λαπροβιτόλα είναι ένας κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη, ο Έλληνας Κώστας Σλούκας, ο οποίος έχει τελειώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία με τον πειραϊκό σύλλογο για την υπογραφή της ανανέωσής του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ