fbpx

Άτυχος ο Βέσαρ

Άτυχος ο Βέσαρ

Ο Εσθονός ψηλός του Αριζόνα θα χάσει το υπόλοιπο του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών, αλλά θα είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν του NCAA.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών στην Κρήτη, αλλά δυστυχώς το τουρνουά «τελείωσε» γι’ αυτόν. Ο Χένρι Βέσαρ τραυματίσθηκε στον αγώνα της Εσθονίας με το Μαυροβούνιο και θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης.

Το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς της δεύτερης μέρας στα «Δύο Αοράκια» είναι αρκετά σοβαρό και θα χρειαστεί να απουσιάσει από τέσσερις ως έξι εβδομάδες. Η ανησυχία ήταν έντονη, καθώς ο 19χρονος φόργουορντ-σέντερ είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του εσθονικού μπάσκετ και γι’ αυτό τον λόγο η Ρεάλ Μαδρίτης τον απέκτησε στα 14 του χρόνια, ενώ στην συνέχεια είχε προσφορά υποτροφίας από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής.

Εν τέλει τον «κέρδισε» το πανεπιστήμιο της Αριζόνα, με το οποίο θα ξεκινήσει σε μερικούς μήνες την δεύτερη του σεζόν. Το μόνο παρήγορο για τον Βέσαρ είναι πως όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, δεν υπέστη κάποιο κάταγμα κι έτσι θα είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν του NCAA.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ