fbpx

Στην Κρήτη Χάας-Λάσο

Στην Κρήτη Χάας-Λάσο

Το Ευρωμπάσκετ Νέων ανδρών έχει φέρει στην Κρήτη πολλούς σπουδαίους προπονητές και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Πριν από μερικές μέρες, Τόμι Λόιντ της Αριζόνα παρακολούθησε τον (παίκτη του από την επόμενη σεζόν) Μοτέγιους Κρίβας και την σκυτάλη πήρε ο Τζέροντ Χάας του Στάνφορντ.

Ο προπονητής των Cardinals έκανε ταξίδι-αστραπή από την Αθήνα στο Ηράκλειο, ώστε να παρακολουθήσει και να συναντήσει τον Μαξλιμ Ρεινό.

Ο Γάλλος σέντερ είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς του τουρνουά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα ξεκινήσει την Τρίτη του χρονιά με τους «Cardinals». 

Μάλιστα θα έχει για συμπαίκτη τον Αντρέι Στογιάκοβιτς λόγω της παρουσίας τους, το πανεπιστήμιο τους θα δώσει φιλικά παιχνίδια στο Παρίσι και την Αθήνα στην διάρκεια του Αυγούστου. 

Αυτός που είναι σταθερά στην Κρήτη, μαζί μάλιστα με την οικογένεια του, είναι ο Πάμπλο Λάσο. Ο νυν προπονητής της Μπάγερν και πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο βασικός ομιλητής του σεμιναρίου προπονητικής που διοργανώνει η FIBA στο περιθώριο του Ευρωμπάσκετ Νέων, πλην όμως δεν έχει εμφανιστεί σε πολλούς αγώνες, καθώς προτιμάει να χαλαρώνει μαζί με τα παιδιά και την σύζυγο του. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ