fbpx

Νωρίτερα στο NCAA ο Σούλης

Νωρίτερα στο NCAA ο Σούλης

Ο 18χρονος Έλληνας ψηλός επέλεξε το πανεπιστήμιο Ρίτσμοντ και θα ξεκινήσει από τη νέα περίοδο την κολεγιακή του θητεία.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και έχει αποφασίσει να εξελίξει το παιχνίδι του στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Πλέον ο Ράιαν Σούλης πήρε τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσει νωρίτερα την καριέρα του στο κολεγιακό πρωτάθλημα και να ενταχθεί από την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο πανεπιστήμιο του Ρίτσμοντ!

Ο γεννημένος το 2005 σέντερ-φόργουορντ, έκανε το λεγόμενο reclassify και αντί να παίξει άλλη μια χρονιά στο γυμνάσιο, θα ξεκινήσει άμεσα την κολεγιακή του θητεία. Κάτι ανάλογο είχε πράξει πριν από λίγες μέρες και ο συμπαίκτης του στο Western Reserve και συνομήλικος του Τζέικομπ Θεοδοσίου, ο οποίος επέλεξε το Ουαιόμινγκ.

Ο Σούλης θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή Κρις Μούνι, ο οποίος είναι στο συγκεκριμένο πόστο από το 2005, αλλά πέρσι λίγο έλειψε να τερματισθεί άδοξα η θητεία του. Τον Φεβρουάριο υπεβλήθη σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς για να διορθώσει το ανεύρυσμα στην αορτή του. Η διαδικασία πέτυχε κι έτσι ο Μούνι θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στον πάγκο των spiders, για να καθοδηγήσει (μεταξύ άλλων) τον Έλληνα ψηλό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ