fbpx

«Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας θα βρεθούν στο Final-4 της Euroleague»

«Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας θα βρεθούν στο Final-4 της Euroleague»

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς προέβλεψε πως οι Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας θα παίξουν στο Final-4 της Euroleague την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Σερβίας:

«Είμαι… ένοχος όταν η Παρτιζάν κατακτά την Αδριατική Λίγκα. Ήμουν… ένοχος όταν ο Ερυθρός Αστέρας κατακτούσε τα προηγούμενα χρόνια την Αδριατική Λίγκα. Όλοι σε κατηγορούν ότι βοηθάς τον μεγάλο αντίπαλο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν το αξίζουμε, μολονότι βοηθάμε οικονονικά τις δυο ομάδες. Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν χρηματοδοτούνται από το κράτος. Και οι δυο θα πάνε στο Final Four γιατί έχουν φτιάξει ομάδες για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο. Πότε ξανά ήταν αυτό δυνατό;

Πριν από πολλά χρόνια άκουγα ότι η Κροατία χρηματοδοτούσε με ένα εκατομμύριο ευρώ την Τσιμπόνα. Ελάτε τώρα να μου πείτε πόσα περισσότερα δίνουμε από το Ζάγκρεμπ ή από την Αθήνα ή από οποιονδήποτε άλλο. Κάθε φορά που κάτι καλό συμβαίνει, ο αντίπαλος πάντα ψάχνει να βρει κάτι κακό. Αυτό είναι και το πιο εύκολο, να κατηγορήσεις. Πιστεύω ότι και η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξουν στο Final Four του 2024 γιατί έχουν τις ομάδες για να τα καταφέρουν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ