fbpx

Κέντρικ Ναν: Εγκατέλειψε… τον Λεμπρόν “για τα μάτια” της Octagon

Κέντρικ Ναν: Εγκατέλειψε… τον Λεμπρόν “για τα μάτια” της Octagon

Νέος ατζέντης με ισχυρό ευρωπαϊκό “αέρα” για τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος δεν δίστασε να απολύσει τον Λούκας Νιούτον της περίφημης Klutch Sports, έπειτα από μόλις δύο χρόνια συνεργασίας. 

Το νέο γραφείο που εδώ και λίγες ημέρες εκπροσωπεί τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού ανήκει κι αυτό στην πρώτη βαθμίδα, όχι όμως μονάχα στις ΗΠΑ, αλλά και στην “εδώ” πλευρά του Ατλαντικού. Πρόκειται για την Octagon, στην κορυφή της λίστας της οποίας δεσπόζει το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η απόφαση του Ναν έρχεται να επιβεβαιώσει τις ενδείξεις που τον θέλουν να είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε μάλιστα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, προτού ξαφνικά κι αναπάντεχα ενημερώσει τους “ερυθρόλευκους” πως θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να παραμείνει στο ΝΒΑ

Αυτό ακριβώς ισχύει και τώρα, όμως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στις ΗΠΑ, είναι εξαιρετικά απίθανο να πάρει στα χέρια του μια προσφορά για κάτι περισσότερο από το μίνιμουμ συμβόλαιο και το κυριότερο, ο χρόνος κυλάει ήδη εναντίον του. 

Με CEO τον κολλητό του Λεμπρόν

Η Klutch Sports, CEO της οποίας είναι ο παιδικός φίλος του Λεμπρόν Τζέιμς, Ριτς Πολ, έχει ένα πελατολόγιο που “ξεχειλίζει” από αστέρες. Πέρα από τον “βασιλιά”, στις λίστες της συναντάμε κορυφαία ονόματα όπως αυτά του Άντονι Ντέιβις, του Ντι Άαρον Φοξ, του Ντρέιμοντ Γκριν και του Ντάριους Γκάρλαντ. Στην Ευρώπη ωστόσο έχει υποτυπώδη παρουσία, αφού οι συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που εκπροσωπεί έχει εδραιωμένη θέση στο ΝΒΑ.

Με έντονο ελληνικό “χρώμα”

Τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά για τον έτερο “κολοσσό” της εκπροσώπησης παικτών (και όχι μόνο), την Octagon. H συγκεκριμένη εταιρία ανήκει στο κλαμπ των κορυφαίων τόσο στην Αμερική (όπου δεσπόζει ο ατζέντης του Γιάννη ΑντεκοκούνμποΆλεξ Σαράτσης), όσο και στην Ευρώπη, όπου επικεφαλής είναι ο Γιώργος Πάνου.

Η Octagon εκπροσωπεί παίκτες που αγωνίζονται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ανάμεσα στις οποίες είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Στο πελατολόγιο της συναντάμε δύο από τα σημαντικότερα “πράσινα” αποκτήματα αυτού του καλοκαιριού (Βιλντόσα και Λεσόρ), ενώ πανίσχυρη βάση έχει και στους “ερυθρόλευκους”, με τους Μιλουτίνοφ, Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος και Λαρεντζάκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ