fbpx

Εθνικές ομάδες: Υπερ-προπονητής ο Σπανούλης 

Εθνικές ομάδες: Υπερ-προπονητής ο Σπανούλης 

Σε ριζικές δομικές αλλαγές προχωράει η διοίκηση της Ομοσπονδίας στις Εθνικές ομάδες, με πρόσωπο-κλειδί τον Βασίλη Σπανούλη. Το πλάνο της ΕΟΚ είναι να έχει από εδώ και πέρα έναν προπονητή που θα αναλάβει να καθορίσει και να εποπτεύει ολόκληρο το πρόγραμμα, ώστε να υπάρχει κοινή μπασκετική γραμμή, από τους Παμπαίδες έως τους Άνδρες. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα σχέδιο που έχει ως βάση εκείνο των Ισπανών, με τον “Kill Bill” να αναλαμβάνει τον ρόλο που έχει ο Σέρχιο Σκαριόλο.

Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από την άνοιξη, όταν είχε επιτευχθεί κατ’ αρχάς συμφωνία για την περίπτωση που ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα ήταν διαθέσιμος για το Παγκόσμιο λόγω της Φενέρ και αναμένεται να ολοκληρωθούν, σε ευρύτερο πλαίσιο πλέον, μετά την επιστροφή της αποστολής από τις Φιλιππίνες.  

Ο Σπανούλης θα είναι ο επικεφαλής ολόκληρου του οικοδομήματος των Εθνικών ομάδων κι ο Κώστας Παπαδόπουλος, που έκανε εξαιρετική δουλειά με την Εθνική Νέων, ο επικεφαλής των μικρών Εθνικών, αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Ζιάγκο που πήγε στην Ιαπωνία. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ