fbpx

Η λιθουανικής Γουλβς «μετακομίζει» – Σενάρια για αγώνες του Eurocup στο Ντουμπάι

Η λιθουανικής Γουλβς «μετακομίζει» – Σενάρια για αγώνες του Eurocup στο Ντουμπάι

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο “Χ”, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης παλαιότερα γνωστή ως “Twitter”, το “Dubai Media Office” που εκπροσωπεί την τοπική κυβέρνηση, αναφέρει πως «το Ντουμπάι θα είναι η έδρα για τους αγώνες της λιθουανικής ομάδας “BC Wolves” στο EuroCup.

Στο Ντουμπάι θα είναι επίσης τα γραφεία του συλλόγου, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στη Λιθουανία και την Ευρώπη».

Μια τέτοια απόφαση δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, καθώς ο ιδιοκτήτης της Γουλβς, Γκεντιμίνας Ζιεμέλις, ζει στο Ντουμπάι και διατηρεί στενές επιχειρηματικές σχέσεις με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Γουλβς, η οποία ιδρύθηκε το 2022 στο Βίλνιους, έχει κληρωθεί στο Α’ όμιλο του EuroCup μαζί με τις Μπεσίκτας, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπανταλόνα, Λόντον Λάιονς, Παρί, Προμετέι, Βενέτσια και Τάουερς Αμβούργου, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Κεστούτις Κεμζούρα, που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό (2018/2020).

Την ίδια ώρα, πάντως το ειδησεογραφικό portal “tv3.lt”, αναφέρει πως μετά από επικοινωνία του με τους υπεύθυνους της Γουλβς, τα σχέδια αυτά αφορούν στο μακρινό μέλλον και πως αυτή τη σεζόν (2023-24) ο σύλλογος θα δώσει όλους τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες του στο Βίλνιους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ