fbpx

Όλη η αλήθεια για το συμβόλαιο του Μπραζντέικις

Όλη η αλήθεια για το συμβόλαιο του Μπραζντέικις

Ο Μπραζντέικις, είναι ουσιαστικά ήδη παίκτης του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί κι επίσημα από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, όπως σας είχε ενημερώσει το Apexsports εδώ και μέρες από την πρώτη μέρα που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για τον Λιθουανό, ο παίκτης δεν μπορούσε, όχι μόνο τώρα, αλλά από το ξεκίνημα της μετεγγραφικής περιόδου, να φύγει ως ελεύθερος από την Ζαλγκίρις. Με βάση το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το καλοκαίρι του 2022, η λιθουανική ομάδα, είχε το δικαίωμα να επιμηκύνει μονομερώς το συμβόλαιο του 24χρονου, κάτι που εν τέλει έπραξε μέσα στον Ιούνιο, λίγες μέρες πριν δηλαδή λήξει η σχετική διορία.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι χρειάστηκε να διαπραγματευτούν σκληρά μαζί τους, αφού οι αρχικές τους απαιτήσεις έφταναν στο 1εκ. δολάρια. Πριν από λίγες ώρες ωστόσο είπαν το «ναι» σε μια πρόταση που άγγιζε τα 800 χιλ. δολάρια.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα πληρώσει στα επόμενα δύο χρόνια συνολικά για τον Μπραζντέικις ένα ποσό που αγγίζει τα 2,4 εκατομμύρια δολάρια (σχεδόν 800 χιλιάδες το buy out και 1 εκατομμύριο 600 χιλιάδες το συνολικό συμβόλαιο του)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ