fbpx

Σλούκας στο Apexsports.gr: «Το κίνητρο φέτος είναι το υψηλότερο δυνατό» (vid)

Σλούκας στο Apexsports.gr: «Το κίνητρο φέτος είναι το υψηλότερο δυνατό» (vid)

Με το μεγαλύτερο κίνητρο μέχρι τώρα στην καριέρα του μπαίνει στη σεζόν ο Κώστας Σλούκας με τον Παναθηναϊκό, όπως εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα του apexsports.gr, λίγες μέρες πριν τα πρώτα παιχνίδια του Σούπερ Καπ.

Ο 33χρονος γκαρντ ανέφερε αρχικά:

«Δεν ασχολούμαι με την άποψη του κόσμου, ο κόσμος κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Οφείλω να συγκεντρωθώ καθημερινά στην προπόνησή μου, να είμαι έτοιμος στα παιχνίδια, οι απαιτήσεις φέτος είναι πάρα πολύ υψηλές. Το κίνητρο φέτος είναι το υψηλότερο δυνατό που θα μπορούσα να έχω στα 33 μου και γενικότερα είναι από τα υψηλότερα που είχα ποτέ.

Μιλάμε για μία ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έδειχνε να μην πατάει καλά στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστούσε παντού. Οπότε οι φιλοδοξίες και το κίνητρο που υπάρχουν είναι τα υψηλότερα δυνατά».

Για τον χρόνο που θα χρειαστεί για το απαραίτητο «δέσιμο» της ομάδας και τις τυχόν αναταράξεις που μπορεί να προκύψουν:

«Είναι ένα στοίχημα για εμάς. Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί παίκτες και ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη όλων των εποχών. Για μένα δεν αποτελεί δικαιολογία ότι είμαστε νέοι παίκτες, οφείλουμε αρχής γενομένης από την Παρασκευή να παίξουμε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και πιστεύω ότι βήμα βήμα θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ