fbpx

Ράγισαν καρδιές στο Αλεξάνδρειο στη μνήμη του “ξανθού” (vid, pics)

Ράγισαν καρδιές στο Αλεξάνδρειο στη μνήμη του “ξανθού” (vid, pics)

Ένα σακάκι αδειανό στην πλάτη μιας καρέκλας, ένα ζεστό χειροκρότημα και συγκίνηση από όσους βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο να τιμήσουν τη μνήμη του μοναδικού Γιάννη Ιωαννίδη.

Η πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τις ΚΑΕ Άρης και Ολυμπιακός να τιμήσουν τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη μέσω της οικογένειάς του προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Η λίγκα είχε προσκαλέσει τη σύζυγο του “ξανθού” Γιούλα και την κόρη τους Ελένη-Θεοδώρα αλλά η πρώτη δεν είχε το κουράγιο να δώσει το παρόν σε αυτή τη μίνι εκδήλωση μνήμης πριν το τζάμπολ του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του Άρη είχαν τοποθετήσει το θρυλικό καφέ σακάκι του “ξανθού” σε μία κίτρινη καρέκλα μεταξύ γραμματείας και πάγκων και ο πρώην συμπαίκτης, παίκτης και φίλος του Ιωαννίδη Χάρης Παπαγεωργίου, νυν πρόεδρος της ΚΑΕ παρέδωσε μαζί με τον Τζένεραλ Μάνατζερ του Ολυμπιακού Χρήστο Μπαφέ μία “πλακέτα” που είχε επάνω ένα χρυσό γήπεδο μπάσκετ στην κόρη του “ξανθού” Ελένη-Θεοδώρα η οποία ήταν συγκινημένη.

BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS)

Αμέσως μετά οι παίκτες των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και ακολούθως οι παίκτες του Άρη άφησαν από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στη θέση του “ξανθού” μπροστά από το θρυλικό του σακάκι και ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου εναπόθεσε μία ανθοδέσμη.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Άρης – Ολυμπιακός | Συγκίνηση στην τιμητική βράβευση προς τιμήν του Γιάννη Ιωαννίδη”,”description”:”Συγκίνηση στην τιμητική βράβευση προς τιμήν του Γιάννη Ιωαννίδη”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8xMC8wOC8xNC8yMl8wNl82NTIyYmIwZTg3NWQ1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M53S”,”uploadDate”:”2023-10-08T14:24:46.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cw34ht3seqsp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ – ΟΣΦΠ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS)
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ