fbpx

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σχίζα απέναντι στο Μαρούσι

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σχίζα απέναντι στο Μαρούσι

Την πρώτη νίκη, από την έναρξη των επίσημων φετινών υποχρεώσεών του, προσδοκά να κατακτήσει αύριο ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας το Μαρούσι (17:15) στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο «Δικέφαλος» άρχισε τη σεζόν με τις δύο ήττες που υπέστη στο Super Cup, στη Ρόδο, από τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι και ακολούθησε το εντός έδρας αρνητικό αποτέλεσμα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, από τον Προμηθέα.

Για την αυριανή αναμέτρηση ο Φώτης Τακιανός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Σταύρο Σχίζα.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι εκτός έδρας αγώνας, αλλά και επειδή κανένα ματς, πλέον, δεν είναι εύκολο. Το Μαρούσι είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και έχει δείξει αρκετά καλά πράγματα σε αυτό το μικρό δείγμα που έχουμε μέχρι τώρα.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από την αρχή του αγώνα και σε όλη τη διάρκεια του ματς» σχολίασε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Πρόσθεσε ο φόργουορντ/σέντερ των «ασπρόμαυρων» λέγοντας: «Είμαστε μία νέα ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ, αλλά θέλουμε τον χρόνο μας, για να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας.

Ένα καλό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει πολύ σε όλα αυτά. Το χρειαζόμαστε, θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με τη νίκη, γιατί μπαίνουμε πλέον και στη διαδικασία των διπλών αγώνων με τα ευρωπαϊκά ματς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ