fbpx

Υπό δρακόντεια μέτρα το Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παρόμοια μέτρα και στο ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό

Υπό δρακόντεια μέτρα το Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παρόμοια μέτρα και στο ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό

Ο επερχόμενος αγώνας του γύρου 3 της EuroLeague που είναι την Τετάρτη (18/10) μεταξύ της Βαλένθια και της Μακάμπι Τελ Αβίβ La Fonteta κρίθηκε υψηλού κινδύνου από την επιτροπή κατά της βίας.

Σύμφωνα με το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο EFE, θα εφαρμοστεί ειδικό πρωτόκολλο ασφαλείας, το οποίο θα διασφαλίζει ενδελεχή έλεγχο των αντικειμένων που θα εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά ο αγώνας είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ, ωστόσο αυτό άλλαξε λόγω της στρατιωτικής σύγκρουσης με την Παλαιστίνη μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ.

Η διοργάνωση της EuroLeague ανακοίνωσε επίσημα αυτή την απόφαση στις 9 Οκτωβρίου.

Η Μακάμπι, έχοντας μετεγκαταστήσει την έδρα της στην Κύπρο για προπόνηση, σχεδιάζει να φύγει για τη Βαλένθια με ιδιωτικό τσάρτερ την Τρίτη (17/10).

Η αστυνομία της Ισπανίας θα εφαρμόσει επίσης ένα σχέδιο ασφαλείας, αποκρύπτοντας συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την αποστολή της Μακάμπι για λόγους ασφαλείας.

Την ερχόμενη Παρασκευή, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ και προβλέπονται παρόμοια μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ