fbpx

Σλούκας – Γουίλμπεκιν: Το χρονικό της κόντρας από πέντε διαφορετικά βίντεο!

Σλούκας – Γουίλμπεκιν: Το χρονικό της κόντρας από πέντε διαφορετικά βίντεο!

Το σήμα (της Φενέρ), τα νεύρα (του Γουίλμπεκιν) και η αντίδραση (του Σλούκα). Όλα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα Φενέρμπαχτσε – Παναθηναικός σε πέντε αποκαλυπτικά βίντεο.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν όταν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου για το καθιερωμένο “ζντο”. Δίπλα τους βρίσκονταν αυτοί της Φενέρ με τον Σκότι Γουίλμπεκιν να θεωρεί ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν επιτρεπόταν να πατήσουν το σήμα της ομάδας του! Για αυτό τον λόγο φωνάζει και σπρώχνει τον Σλούκα ο οποίος αντιδρά. Μέσα στον καυγά μπλέκονται άμεσα Μαντζούκας και Μαντάρ ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο της τηλεοπτικής μετάδοσης μετά από λίγο παράγοντες της Φενέρ και ο Δημήτρης Ιτούδης σπεύδουν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους. Ο δε Σλούκας έχει… ξεμείνει με τους παίκτες της Φενέρ και απομακρύνεται δείχνοντας (προφανώς) τον Γουίλμπεκιν από τον οποίο ξεκίνησαν όλα.

Στο βίντεο που είναι τραβηγμένο από το ένα από τα πέταλα του γηπέδου φαίνεται ξεκάθαρα ότι την ώρα που οι παίκτες των δύο ομάδων αγκαλιάζονται αυτοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται ήδη στο κέντρο του παρκέ και ο Γουίλμπεκιν με το έτσι θέλω προσπαθεί να τους απωθήσει. Την ώρα δε που οι πράσινοι απομακρύνονται ο Σλούκας έχει πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Γουίλμπεκιν.

Αυτό το βίντεο είναι τραβηγμένο μέσα από το γήπεδο την ώρα της… μανούρας και φαίνεται ο Σλούκας να ζητάει εξηγήσεις από τον Γουίλμπεκιν ο οποίος προκλητικά του κάνει “εδώ είμαι, έλα” ενώ μετά, αφού οι ομάδες έχουν κάνει το ζντο ο Αμερικανός γυρίζει προς την εξέδρα και δείχνει το σήμα της Φενέρ στο κέντρο του γηπέδου λέγοντας “αυτό είναι το σήμα μας”

Αλλο ένα γενικό πλάνο του επεισοδίου επικεντρωμένο πάνω στον Σλούκα ο οποίος αποχωρεί πρώτος κάτω από έντονες αποδοκιμασίες κάνοντας χειρονομία προς τους φαν της Φενέρ “αυτό να το θυμάστε”

Και το τελευταίο βίντεο τραβηγμένο από την εξέδρα την ώρα της αποχώρησης του Σλούκα προς τα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ