fbpx

Βαλένθια-Μακάμπι Τελ Αβίβ 75-66: Απόλυτη… έκπληξη (vid)

Ο Ντέιβις της Βαλένθια

Η Βαλένθια επιβλήθηκε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 75-66 και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, συνεχίζοντας να εκπλήσσει τους πάντες. 

Οι «νυχτερίδες» συγκατοικούν στην πρώτη θέση μαζί με άλλες δύο ισπανικές ομάδες, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα συνεχίζουν αήττητες μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής. 

Ίνγκλις και Κλαβέρ ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, ενώ από τους Ισραηλινούς ο Κόλσον με 20 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν τα ηνία αποκτώντας αέρα έξι πόντων (6-12), αλλά η Βαλένθια κατάφερε να αντιδράσει και να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με τη μικρότερη δυνατή διαφορά (18-17). Οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να βρουν ρυθμό επιθετικά και υπέπεσαν σε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα οι «νυχτερίδες» να πάνε στα αποδυτήρια με το +4 (33-29).

Η Μακάμπι και πάλι καλύτερη στα πρώτα λεπτά, όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά και να προβληματίσει τους γηπεδούχους (36-40). Το τηλεοπτικό τάιμ άουτ σταμάτησε το επί μέρους 11-3 και έδωσε την ευκαιρία στη Βαλένθια να συνέλθει. Με σερί 14-0 το 36-40 μετετράπηκε σε 50-40 και έβαλε τους φιλοξενούμενους σε θέση κυνηγού. 

Η πίεση στα τελευταία λεπτά απέδωσε εν μέρει καρπούς. Η Μακάμπι επέστρεψε από το -12 (60-48) και πλησίασε στους τρεις (67-64). Ωστόσο οι  «νυχτερίδες» κράτησαν την ψυχραιμία τους και το προβάδισμα μέχρι το τέλος, κατακτώντας την τρίτη τους νίκη στη φετινή ευρωλίγκα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ