fbpx

Ευρωλίγκα: Οριστικά στο Βελιγράδι η Μακάμπι

Ευρωλίγκα: Οριστικά στο Βελιγράδι η Μακάμπι

Στην επικύρωση της ήδη συμφωνημένης προφορικά απόφασης να δώσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της στο Βελιγράδι θα προχωρήσει την Τρίτη η συνέλευση των μετόχων της Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του apexsports η Ευρωλίγκα συμφώνησε στο αίτημα της Μακάμπι να χρησιμοποιήσει την Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου για τους επόμενους εντός έδρας αγώνες και μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση στο Ισραήλ.

Αρχικά όπως είχαμε ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα είχε προκριθεί η λύση της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα της Λευκωσίας όμως επειδή απαιτείτο χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία για χρησιμοποιηθεί ως έδρα της Μακάμπι (η Κύπρος δεν έχει ομάδα στις διοργανώσεις της ΕCA) προκρίθηκε η λύση του Βελιγραδίου αφού άλλωστε είχε γίνει και σχετική πρόσκληση-πρόταση από την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Έτσι αρχής γενομένης από τον αγώνα της 3ης Νοεμβρίου με τη Ρεάλ η Μακάμπι θα παίξει ως γηπεδούχος στο Βελιγράδι και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι νεοτέρας.

Να σημειωθεί ότι στο Βελιγράδι θα παίξει εκτός απροόπτου και η Χάποελ Τελ Αβίβ τους εντός έδρας αγώνες της για το EuroCup αλλά και η Χάποελ Ιερουσαλήμ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο BCL με την τελευταία να προπονείται εδώ και δυο εβδομάδες στην Αθήνα.

Όσο για την Κύπρο θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα από τις άλλες ομάδες του Ισραήλ στο BCL δηλαδή την Ερτζέλια και τη Χάποελ Χολόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ