fbpx

Βιλερμπάν: “Όχι” από Χέρμπερτ, πρόταση στον Κολέ

Βιλερμπάν: “Όχι” από Χέρμπερτ, πρόταση στον Κολέ

Ο Τόνι Πάρκερ, μεγαλομέτοχος της Βιλερμπάν, μπορεί να θεωρούσε τη συμφωνία με τον Γκόρντον Χέρμπερτ δεδομένη όμως ο Καναδός τεχνικός αρνήθηκε την πρόταση και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Βενσάν Κολέ.

“Συζήτησα με την Ομοσπονδία μπάσκετ της Γερμανίας την πιθανότητα να αναλάβω τη Βιλερμπάν παράλληλα με την Εθνική ομάδα της χώρας αλλά δεν είναι θετικοί με αυτή την προοπτική” δήλωσε ο προπονητής των Παγκόσμιων Πρωταθλητών Γερμανών στο περιοδικό “Kicker” και πρόσθεσε. “Δεν μπορώ παρά να αποδεχτώ αυτή τους την απόφαση. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι δίχως τη σύμφωνη γνώμη τους” κατέληξε.

Μετά λοιπόν την άρνηση Χέρμπερτ ή αν προτιμάτε της γερμανικής Ομοσπονδίας μπάσκετ η Βιλερμπάν σύμφωνα με πληροφορίες του apexsports “φουλάρει” για τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Γαλλίας Βενσάν Κολέ στον οποίο είχε γίνει πρόταση την περασμένη εβδομάδα, πριν προχωρήσουν οι επαφές με τον Χέρμπερτ.

Ο Κολέ είχε εργαστεί και στο παρελθόν στη Βιλερμπάν από την οποία αποχώρησε το 2010 για να αφοσιωθεί στην Εθνική Γαλλίας. Πλέον ο Κολέ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του για τους “τρικολόρ”, μπορεί να εργαστεί παράλληλα σε σύλλογο (το είχε πράξει τα προηγούμενα χρόνια με τη Στρασμπούρ) και θεωρείται πρώτο φαβορί για τη θέση που παραμένει κενή μετά την απόλυση του TJ Πάρκερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ