fbpx

Η ανατροπή της χρονιάς στο EuroCup! Η Γουλβς νίκησε από το -7 μόλις 21” πριν το φινάλε (vids)

Η ανατροπή της χρονιάς στο EuroCup! Η Γουλβς νίκησε από το -7 μόλις 21” πριν το φινάλε (vids)

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη στην 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων του EuroCup.

H Γουλβς φιλοξένησε την Μπεσίκτας για τον πρώτο όμιλο και ενώ όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν νικητές, τα πάντα ανατράπηκαν σε 23″.

Η τουρκική ομάδα, ήταν μπροστά στο σκορ με 87-80 και την «σιγουριά» της νίκης, όμως λογάριαζαν χωρίς τους γηπεδούχους.

Ο Ζουκάουσκας, σηκώθηκε στα 23″ για τρίποντο στο οποίο ευστόχησε, ωστόσο αμέσως μετά οι γηπεδούχοι έκαναν φάουλ και είδαν τον Μίτσελ να βάζει 1/2 βολές για τον 83-88.

Ο Θούρμαν πήρε την μπάλα στα χέρια του στα 10″ και με τρίποντο πήγε τον αγώνα στο 86-88, παίρνοντας παράλληλα και την μια έξτρα βολή λόγω φάουλ και έφτασε το σκορ σε απόσταση ενός πόντου. 87-88.

Η Μπεσίκτας εκδήλωσε επίθεση, η οποία ανετράπη από το κλέψιμο του Γιουσκεβίτσιους που έδωσε στο Θούρμαν, ο οποίος έκανε το 89-88 και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους σε ταιμ άουτ.

Ο Μίτσελ στην επαναφορά δεν κατάφερε να βάλει το καλάθι και έδωσε την ευκαιρία στην Γουλβς να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο, όμως η Μπεσίκτας έκανε φάουλ και έστειλε τους γηπεδούχους στην γραμμή της φιλανθρωπίας.

Ο Ζουκάουσκας, έβαλε την μια από τις δύο βολές και δημιούργησε το 90-88, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

https://x.com/BasketNews_lt/status/1716886797249359898?s=20

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ