fbpx

Καζάνι που βράζει η Μπασκόνια, με σημαντικές απουσίες στην Αθήνα

Καζάνι που βράζει η Μπασκόνια, με σημαντικές απουσίες στην Αθήνα

Με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να βρίσκεται σύμφωνα με δεκάδες δημοσιεύματα στην Ισπανία και αλλού προ των πυλών για την 4η, διαφορετική χρονικά, θητεία του στην ομάδα η Μπασκόνια ταξιδεύει με πολλά προβλήματα στην Αθήνα για τον αγώνα της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Φυσικά το θέμα του προπονητή είναι αυτό που “τρώει” τους Βάσκους και έχει κάνει άνω-κάτω την ομάδα με τον προπονητή με… ημερομηνία λήξης Χοάν Πεναρόγια να ξεσπαθώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης.

“Η θέση μου είναι ίδια όπως την περασμένη εβδομάδα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα, δεν έχω κανένα νέο” είπε όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια περί απομάκρυνσής του και πρόσθεσε με νόημα απευθυνόμενος προς τη διοίκηση. “Πιστεύω ότι η θέση μου ως προπονητής αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό” αφήνοντας να εννοηθεί ότι γνωρίζει πως θα… απολυθεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Εκτός της απίστευτης αναστάτωσης στο θέμα του προπονητή η Μπασκόνια θα ταξιδέψει για την Αθήνα με σημαντικές απουσίες. Ο διεθνής Ντάνι Ντίεζ αλλά και ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι τραυματίες και δεν θα ταξιδέψουν ενώ ο βασικός σέντερ Τσίμα Μονέκε δεν έχει προπονηθεί όλη την εβδομάδα και η συμμετοχή του θεωρείται σχεδόν απίθανη.

Αναφορικά στον Ρογκαβόπουλο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω του τραυματισμού θα μείνει για περίπου δύο μήνες εκτός δράσης και υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ