fbpx

«Δεν έχει καμία σημασία ποιος θα σκοράρει περισσότερο ανάμεσα σε Γιάννη-Λίλαρντ» (vid)

«Δεν έχει καμία σημασία ποιος θα σκοράρει περισσότερο ανάμεσα σε Γιάννη-Λίλαρντ» (vid)

Το σχόλιο των Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ για τη νικηφόρα πρεμιέρα των Μπακς και το δίδυμο Γιάννη Αντετοκούνμπο-Ντέιμιαν Λίλαρντ.

«Η πιο μεγάλη προσαρμογή που θα πρέπει να γίνει είναι από τον Γιάννη γιατί δεν θα χρειαστεί να κουβαλά εκείνος την μπάλα συνέχεια. Τη μεγαλύτερη θυσία θα πρέπει να κάνει ο Μίντλετον, γιατί θα του περισσεύουν λιγότερα σουτ. Όμως δεν έχει τίποτα από αυτά σημασία όταν κερδίζεις. Έχουν τον λιγότερο εγωιστή και τον πιο δουλευταρά σταρ της λίγκας στο πρόσωπο του Γιάννη, έχουν τον Dame που θέλει να νικήσει και θα είναι κλειδί ο ρόλος του προπονητή. Έχει δύο σπουδαίους παίκτες, αλλά πρέπει να τους πει πώς θα πρέπει να παίζουν», τόνισε ο Μπάρκλεϊ στο ΤΝΤ.

«Όταν παίζεις με έναν άλλο σπουδαίο παίκτη, πρέπει να τον αφήνεις να είναι ο εαυτός του. Θα είναι λάθος να προσπαθήσεις να αλλάξεις τον Λίλαρντ. Ο Γιάννης είναι ο τύπος που θα δώσει την μπάλα. Ο Dame πάντα θα πάρει πολλά σουτ. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίρνει τα περισσότερα σουτ ή ποιος θα σκοράρει περισσότερο, αρκεί η ομάδα να κερδίζει», ανέφερε με τη σειρά του ο Σακίλ Ο’ Νιλ.

YouTube video

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ