fbpx

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια: Νίκη… με κάθε κόστος – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Παναθηναϊκός

Εντός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική της Euroleague, μετά την απαιτητική «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε, καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από εντός έδρας ήττα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση στην 4η αγωνιστική και η Μπασκόνια φαίνεται ως ιδανικός αντίπαλος για τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του για να διασκεδάσουν τις κακές εντυπώσεις που άφησαν στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, ενώ αμφίβολος είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (25/10) λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Oι Βάσκοι του Ζοάν Πεναρόγια έχουν πετύχει μόνο μία νίκη στις 4 πρώτες αγωνιστικές, αυτήν της 2ης αγωνιστικής στο Βερολίνο, επί της Άλμπα. Τα επιθετικά ριμπάουντ αποτελούν το δυνατό σημείο της ισπανικής ομάδας, με 14,8 μέσο όρο έναντι 9 των «πρασίνων» μ.ο. ανά αγώνα. Ο Παναθηναϊκός κάνει και 3,2 περισσότερα λάθη από τους παίκτες της Μπασκόνια σε αυτά τα πρώτα τέσσερα ματς.

Ο αγώνας Μπάγερν Μονάχου-Φενερμπαχτσέ την Παρασκευή (27/10, 21:30), με τους Πάμπλο Λάσο και Δημήτρη Ιτούδη όρθιους στους δύο πάγκους, αποτελεί μια… ατραξιόν στο σημερινό πρόγραμμα.

Τέλος, με νέο προπονητή τον Τζανμάρκο Ποτσέκο, ο οποίος διαδέχτηκε τον Τι Τζέι Πάρκερ, η Βιλερμπάν αναζητά την πρώτη νίκη της, υποδεχόμενη τη Βίρτους Μπολόνια την Παρασκευή (27/10), στις 21:00.

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια (Ισπανία) 21:15
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Βαλένθια (Ισπανία)
Βιλερμπάν (Γαλλία)-Βίρτους (Ιταλία)
Μπάγερν (Γερμανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ