fbpx

Ο Τζο Αρλάουκας για τους “αιώνιους” στο apexsports.gr (vid)

Ο Τζο Αρλάουκας για τους “αιώνιους” στο apexsports.gr (vid)

Ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς παίκτες που έχουν πατήσει το πόδι τους στη γηραιά ήπειρο ο Τζο Αρλάουκας, φιλοξενείται στο apexsports.gr!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ, Τζο Αρλάουκας έμεινε επί σχεδόν μία ώρα μπροστά στην κάμερα του apexsports.gr, παρέα με τον Γιώργο Συρίγο, μιλώντας και με τις δύο βασικές του ιδιότητες, που περιστρέφονται βεβαίως πάντοτε γύρω από το μπάσκετ.

Ως “πρεσβευτής” της Ευρωλίγκας και σχολιαστής των αναμετρήσεων στο επίσημο κανάλι αυτής, αλλά κι ως προπονητής Ακαδημιών, έναν ρόλο που αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη με αφορμή την παρουσία του στο πρόσφατο Navarino Challenge, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Costa Navarino και στην Πύλο, στη Μεσσηνία.

Κερασάκι στην τούρτα της συζήτησης, οι πάντα ιντριγκαδόρικες για το κοινό ερωτήσεις προσωπικής σύγκρισης σπουδαίων παικτών.

Προηγήθηκαν δύο… προεόρτια πριν το κυρίως πιάτο.

Αρχικά ο Τζο Αρλάουκας πήρε ξεκάθαρη θέση στο δίλημμα του Κώστα Σλούκα ή του Τόμας Γουόκαπ, απαντώντας χωρίς περιστροφές στον Γιώργο Συρίγο. Τι προτιμά στον έναν αλλά γιατί διαλέγει τελικά… τον άλλον!

Αμέσως μετά ακολούθησε ακόμα ένα «μπρα ντε φερ». Στην «αρένα» μπήκαν οι Μίλος Τεόντοσιτς και Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Ο Τζο Αρλάουκας αιτιολόγησε την επιλογή του, κρατώντας βέβαια ισορροπίες!

Ο Τζόζεφ Τζον “Τζο” Αρλάουκας (Joseph John “Joe” Arlauckas), (Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, 20 Ιουλίου 1965), είναι Αμερικάνος πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Έχει ύψος 2,06 μέτρα και αγωνιζόταν στην θέση του πάουερ φόργουορντ. Τα τελευταία χρόνια είναι αναλυτής και παρουσιαστής στο κανάλι της Ευρωλίγκα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ