fbpx

Άστοχη πρεμιέρα για Στογιάκοβιτς

Άστοχη πρεμιέρα για Στογιάκοβιτς

Η σεζόν ξεκίνησε στο κολεγιακό πρωτάθλημα και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Αντρέι Στογιάκοβιτς με το Στάνφορντ ήταν η… αναμενόμενη για έναν πρωτοετή.

Όπερ σημαίνει πως ήρθε από τον πάγκο και αστόχησε στα περισσότερα σουτ, αλλά τουλάχιστον η ομάδα του πήρε τη νίκη. Οι Cardinals επικράτησαν με 88-79 του Καλιφόρνια Στέιτ Νόρθριτζ, με τον 18χρονο γκαρντ-φόργουορντ να έχει πέντε πόντους με 1/5 δίποντα, 1/6 τρίποντα και μια άστοχη βολή σε 20 λεπτά. 

Κορυφαίος για το Στάνφορντ ήταν ένας άλλος Ευρωπαίος. Ο Μαξίμ Ρεινό έκανε ρεκόρ καριέρας τόσο στους πόντους με 25, όσο και στα ριμπάουντ με 15. Παράλληλα μέτρησε τρεις τάπες και δύο κλεψίματα! Ο Γάλλος σέντερ είχε «λάμψει» στο Ευρωμπάσκετ Νέων της Κρήτης τον προηγούμενο Ιούλιο, όταν οδήγησε τους τρικολόρ στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/11) ακόμα ένας παίκτης με Ελληνικές ρίζες, είχε την επίσημη πρεμιέρα του για τη σεζόν 2023-24. Ο ομογενής γκαρντ Στίβι Μίτσελ βοήθησε το Μαρκέτ να νικήσει άνετα το Νόρθερν Ιλινόι με 92-70. Ξεκίνησε βασικός και σε 20 λεπτά, είχε έξι πόντους με 3/5 δίποντα και 0/2 τρίποντα, έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ και τρία κλεψίματα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ