fbpx

Σοκ στη Λιμόζ του Καντζούρη: Της αφαιρέθηκαν τρεις νίκες!

Σοκ στη Λιμόζ του Καντζούρη: Της αφαιρέθηκαν τρεις νίκες!

Κατάφατσα με τον υποβιβασμό και ας βρισκόμαστε ακόμη στον Νοέμβριο βρίσκεται η Λιμόζ του Έλληνα προπονητή Ηλία Καντζούρη μετά την απόφαση της γαλλικής λίγκας να της αφαιρέσει 3 νίκες από τις 6 που είχε πετύχει έως τώρα!

Η ιστορική γαλλική ομάδα, πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν τριάντα χρόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τιμωρήθηκε από τη λίγκα LNB για λογιστικές παρατυπίες όσον αφορά στις προβλέψεις των εσόδων και εξόδων της αλλά και παραποίηση λογιστικών εγγράφων.

Η δε τιμωρία της; Κάτι παραπάνω από βαριά αφού της αφαιρέθηκαν τρεις από τις έξι νίκες που είχε πετύχει έως τώρα στο πρωτάθλημα και από εκεί που είχε ρεκόρ 6-5 και βρισκόταν στην 7η θέση της βαθμολογίας πλέον το ρεκόρ της θα είναι 3-5 και θα βρίσκεται στην 16η επί συνόλου 18 ομάδων! Παράλληλα της επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η λίγκα LNB οι παραβάσεις της Λιμόζ αφορούν στη σεζόν που έκλεισε λογιστικά στις 30 Ιουνίου 2023! Η διοίκηση της Λιμόζ από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο τμήμα εφέσεων της γαλλικής Ομοσπονδίας αλλά και σε αυτό της γαλλικής λίγκας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ