fbpx

Αποκλειστικό: Πράσινο φως Ευρωλίγκα σε ομάδα από το Ντουμπάι!

Αποκλειστικό: Πράσινο φως Ευρωλίγκα σε ομάδα από το Ντουμπάι!

Είναι γεγονός και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Λίαν συντόμως η Ευρωλίγκα θα έχει στις τάξεις της ομάδα από το Ντουμπάι αφού το board της ECA ψήφισε καταρχάς “ναι” στην παρουσία ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη διοργάνωσή της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του apexsports στη σημερινή συνεδρίαση των εκπροσώπων των ομάδων της ECA, δηλαδή των βασικών μετόχων της Ευρωλίγκα ψηφίστηκε να δοθεί το πράσινο φως για τη δημιουργία ομάδας από το Ντουμπάι προκειμένου να παίξει σύντομα στη διοργάνωση.

Πόσο σύντομα; Το να δημιουργηθεί η ομάδα είναι το θεωρητικά πιο εύκολο αφού και πρόθεση υπάρχει και διάθεση από τους εκεί επενδυτές. Αυτό που εκκρεμεί είναι η ECA να λάβει συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις και να τακτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες κυρίως οικονομικής φύσης από πλευράς Ντουμπάι κάτι που θεωρείται δύσκολο αλλά όχι απίθανο να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της σεζόν 2024-25.

Όμως μετά την ψηφοφορία των μετόχων της ECA που αποδέχθηκαν την προοπτική παρουσίας ομάδας από το Ντουμπάι στη διοργάνωση πλέον μετράμε αντίστροφα μέχρι να γίνει αυτό πραγματικότητα είτε τη σεζόν 2024-25 είτε (το αργότερο) τη σεζόν 2025-26.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ