fbpx

Κι όμως! Οι περισσότεροι πρώην παίκτες του Ερυθρού Αστέρα ήταν… πράσινοι

Κι όμως! Οι περισσότεροι πρώην παίκτες του Ερυθρού Αστέρα ήταν… πράσινοι

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των παικτών που θα φορέσουν μετά από τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα και αυτά του Ολυμπιακού, όμως το παρελθόν της σύνδεσης της ομάδας του Βελιγραδίου με τους “αιώνιους” ήταν περισσότερο… πράσινο.

Θα περίμενε κανείς Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας που είναι δύο ομάδες με αδερφοποιημένους τους οπαδούς να μονοπωλούσαν στη σύνδεση παικτών που φόρεσαν τη φανέλα και των δύο. Όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική!

Και αυτό γιατί οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα που έπαιξαν και στον Παναθηναϊκό είναι (πολύ) περισσότεροι από αυτούς του Ολυμπιακού και απλά ο Πετρούσεφ… μείωσε τη διαφορά!

Οι 12 Ολυμπιακοί

Ο διεθνής Σέρβος σέντερ ακολούθησε τ’ αχνάρια του Ντράγκαν Τάρλατς και του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς όσον αφορά στους ομογενείς, των Ελλήνων Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Στράτου Περπέρογλου, του Σέρβου Μάρκο Κέσελ, του Σκοπιανού Πέρο Άντιτς και των Αμερικανών: Τσαρλς Τζένκινς, Χασάν Μάρτιν, Κέβιν Πάντερ,ρ Λόρενς Ρόμπερτς και Τέιλορ Ροτσέστι. Συνολικά δηλαδή 12 παίκτες που φόρεσαν και των δύο ομάδων τα ερυθρόλευκα.

Οι 17 Παναθηναϊκοί

Οι πράσινοι όμως είναι πολύ περισσότεροι και φτάνουν στους 17! Πέρα από τους κοινούς και των τριών ομάδων (Περπέρογλου, Σχορτσιανίτης) η λίστα περιλαμβάνει και τους: Σέρβους Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μίλος Βούγιανιτς, Όγκνιεν Κούζμιτς, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς και Στεφάν Γιόβιτς. Τους Αμερικανούς Τζέιμς Γκιστ, ΝτεΜάρκους Νέλσον, KC Ρίβερς, Άαρον Γουάιτ και Νέιτ Γουόλτερς. Καθώς και τον Γάλλο Λεσόρ, τον Αργεντίνο Βιλντόζα, τον Δομινικανό Τζέιμς Φελντέιν και τον Γκανέζο Μπεν Μπεντίλ!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ