fbpx

Πλάθα: «Δεν ανοίγουμε… σαμπάνιες για τίποτα»

Πλάθα: «Δεν ανοίγουμε… σαμπάνιες για τίποτα»

Πρώιμο κρίνει ο Ζοάν Πλάθα το να πανηγυρίσουν ο ίδιος και οι παίκτες του μετά τη διασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο. Ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος αφιέρωσε στη μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς την ευρεία νίκη επί της Σάσαρι, σημείωσε ότι δεν χρειάζονται… σαμπάνιες ακόμα και η ομάδα πρέπει να κοιτάζει να βελτιώνεται συνεχώς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και από το πόσο μεγαλώνει και δένει η ομάδα. Δεν ήταν εύκολο το ματς με τη Σάσαρι, είναι δύσκολο να αποδίδεις καλά με 13 νέους παίκτες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά δεν πρόκειται να ανοίξουμε σαμπάνιες για… τίποτα. Κάναμε μόνο τη δουλειά μας. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το γκρουπ όσο καλύτερα μπορούμε, ακόμα μαθαίνουμε. Θα πάμε στη Γερμανία, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και εκεί τη νίκη.

Βρήκαμε μία ομάδα που είχε αγωνιστεί πριν από 48 ώρες, υποφέρουν στην Ιταλία, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσουν ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Έχουν καλό κόουτς και καλούς παίκτες.

Πρέπει να ειμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όχι και τόσο. Κάναμε λάθη, τα οποία θα πληρώναμε σε άλλα ματς. Δεν κάναμε σωστά φάουλ, όταν έπρεπε, τελειώσαμε περιόδους με ένα φάουλ και επιτρέψαμε 24 πόντους στην 3η περίοδο. Πρέπει να μείνουμε φιλόδοξοι και “πεινασμένοι” για να παίζουμε καλύτερα, απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ