fbpx

Ουόκαπ – Σλούκας: Τα δύο βασικά γρανάζια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε ένα head to head (pic)

Ουόκαπ – Σλούκας: Τα δύο βασικά γρανάζια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε ένα head to head (pic)

Τόμας Ουόκαπ και Κώστας Σλούκας ήταν την περασμένη διετία συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, φέτος όμως είναι αντίπαλοι από τη στιγμή που ο δεύτερος μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, με αμφότερους βέβαια να αποτελούν τους παίκτες-κομπιούτερ των «αιωνίων».

Είναι, λοιπόν, βασικά γρανάζια για τις ομάδες τους οι δύο διεθνείς γκαρντ στη φετινή έκδοση της Εuroleague και το Αpexsports.gr σας παρουσιάζει τα έως τώρα στατιστικά τους, με τον άσο των «πράσινων» να ηγείται στους αριθμούς σε αυτή την άτυπη μονομαχία με τον παίκτη των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Σλούκας με μέσο όρο συμμετοχής 27:04 λεπτά μετρά 11.3 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 0.9 κλεψίματα, 3.1 λάθη, κάτι που σημαίνει ότι στο σύστημα αξιολόγησης (PIR-Performance Index Rating) βρίσκεται στο 10.9.

Από την πλευρά του, ο Ουόκαπ σε 29:44 λεπτά συμμετοχής έχει καταγράψει ανά μέσο όρο 10.2 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, 1.0 κλεψίματα και 2.1 λάθη, συνεπώς μετρά στο PIR 8.8 βαθμούς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός του ΠΑΟ έχει αγωνιστεί στις 10 από τις 12 φετινές αναμετρήσεις της ομάδας του, μια και είχε απουσιάσει από τους αγώνες κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και την Μπαρτσελόνα.

Αντίθετα, ο Τεξανός -και ελληνοποιημένος πλέον- πλέι μέικερ των «ερυθρόλευκων» έχει δώσει το «παρών» και στα 12 παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ