fbpx

Στο Ντουμπάι το Next Generation της Euroleague

Euroleague

Η Euroleague έχει πατήσει ήδη το ένα της…πόδι στο Ντουμπάι, καθώς η πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα είναι ένας από τους τέσσερις χώρους για τα προκριματικά του «Adidas Next Generation Tournament», το οποίο θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του Final Four στο Βερολίνο και θα στέψει την καλύτερη ομάδα νέων νεανίδων στην Ευρώπη.

Παρίσι, Βελιγράδι και Ποντγκόριτσα θα είναι οι άλλοι χώροι.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Euroleague και το Ντουμπάι κάνουν συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό ώστε μεσοπρόθεσμα (σεζόν 2024-25 ή 2025-26) να συμμετάσχει στη διοργάνωση μια ομάδα από το εμιράτο, ένα σύνθετο ζήτημα που όμως θα συνοδευόταν από μεγάλη χορηγία και οικονομική ώθηση για τη διοργάνωση και τους συλλόγους.

Το «Adidas Next Generation Tournament», όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», πραγματοποιηθεί εκεί για πρώτη φορά, ενώ θα είναι επίσης η πρώτη φορά που ένα προκριματικό «Adidas Next Generation Tournament» θα διεξαχθεί εκτός Ευρώπης.

Θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου, με την ομάδα της Ακαδημία Μπάσκετ του Ντουμπάι και γήπεδο την Coca Cola Arena χωρητικότητας 17.000 ατόμων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ