fbpx

Πάντερ: «Δεν ήξερα καν ποιος είναι ο Ομπράντοβιτς…»

Ο Πάντερ μαζί με τον Ομπράντοβιτς

Τη δεύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου διανύει ο Κέβιν Πάντερ, έχοντας γίνει και αρχηγός και σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν ήταν κάτι που πίστευε ότι θα συμβεί.

Παράλληλα, μιλώντας στο «24 sedam», ο Αμερικανός γκαρντ αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του δεν ήξερε καν ποιος είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Πριν γίνω επαγγελματίας, δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην Ευρώπη. Πίστευα ότι θα παίξω στο ΝΒΑ. Θεωρητικά έπρεπε να γίνω draft pick, όμως έσπασα το πόδι μου. Η Ευρώπη δεν ήταν καν στο μυαλό μου. Όταν ήλθα στην Παρτιζάν, δεν πίστευα ότι θα γίνω αρχηγός του κλαμπ.

Αν μου έλεγε κανείς στο ξεκίνημα της καριέρας μου ότι θα ήμουν αρχηγός της ξακουστής Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θα έλεγα πως είναι τρελός. Για να είμαι ειλικρινής, εκείνη την περίοδο δεν ήξερα καν ποιος είναι ο Ομπράντοβιτς.

Είναι τρελό. Αφιέρωσα όλη τη ζωή μου στο να γίνομαι καλύτερος. Το γεγονός ότι είμαι αρχηγός του κλαμπ είναι σημάδι ότι οι προσπάθειές μου αναγνωρίζονται», δήλωσε ο Πάντερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ