fbpx

O Μπρόνι νίκησε τον Αντρέι!

Ο Μπρόνι Τζέιμς

Το ντέρμπι της Καλιφόρνια θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε μονομαχία των γιων δύο All-Star (ΛεΜπρόν Τζέιμς και Πέτζα Στογιάκοβιτς) και πρωταθλητών του ΝΒΑ στη δεύτερη δεκαετία του millennium, αλλά στην πραγματικότητα αποτέλεσε «περίπατο» της καλύτερης ομάδας, αυτής του Μπρόνι Τζέιμς.

Το USC νίκησε άνετα το Στάνφορντ με 93-79 παρά το γεγονός πως ο Μπρόνι Τζέιμς, υπό το βλέμμα του πατέρα του, δεν σημείωσε καλάθι εντός παιδιάς.

Σε… ρηχά νερά «κολύμπησε» και ο Αντρέι Στογιάκοβιτς, ο οποίος σε 14 λεπτά παρουσίας είχε μόλις τρεις πόντους (με 1/3 τρίποντα και 0/3 δίποντα) και δύο ριμπάουντ.

Ακόμα πιο άστοχος ήταν ο Μπρόνι, ο οποίος σε 20 λεπτά από τον πάγκο μέτρησε 0/3 τρίποντα, 0/1 δίποντα και 2/5 βολές.

Η δήλωση του ΛεΜπρόν…

Μια μέρα νωρίτερα, βέβαια, ο πατέρας του, ΛεΜπρόν Τζέιμς, μέσα στα αποδυτήρια της Crypto.Com Arena είχε εκφράσει την άποψη πως… «Ο Μπρόνι θα μπορούσε εύκολα να παίζει για τους Λέικερς αυτή τη στιγμή». Ήταν μια δήλωση που έγινε εν βρασμώ ψυχής μετά την εντός έδρας ήττα από τους Γκρίζλις και ίσως να ήταν μια έμμεση «βολή» προς τους συμπαίκτες του, παρά η πραγματική άποψη για τον γιο του.

Αυτός που όντως θα μπορούσε να παίξει άμεσα στους «λιμνάνθρωπους» είναι ο Αιζάια Κόλιερ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του ντέρμπι της Pacific-12. Ο πρωτοετής πλέι-μέικερ, που θεωρείται δεδομένο ότι θα επιλεγεί στη λοταρία του ντραφτ, σημείωσε 26 πόντους με 9/15 σουτ εντός παιδιάς, ενώ παράλληλα μοίρασε και τέσσερις ασίστ.

Το USC βελτίωσε το ρεκόρ του στο 8-7 και βρίσκεται στην έκτη θέση της Pac-12, ενώ το Στάνφορντ «έπεσε» στο 7-7 και είναι έβδομο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ