fbpx

Marca: Πρόταση Παναθηναϊκού σε Χεζόνια-Ταβάρες!

Χεζόνια Ρεάλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού μέσο ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει προσεγγίσει τους Χεζόναι και Ταβάρες, οι οποίοι δεν έχουν ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το παρόν της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξαιρετικό, αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογία της Euroleague και παίζει πολύ θεαματικό μπάσκετ. Όμως, κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον της, αφού πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου και η «Βασίλισσα» έχει… πλαφόν!

Οι παίκτες που συνεισφέρουν πολλά θα ζητήσουν βελτίωση στους μισθούς τους για να συνεχίσουν και αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον οικονομικό περιορισμό της Ρεάλ.

Στα 3 εκατομμύρια ο Ταβάρες
Όπως αναφέρει η Marca, oι επαφές της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Έντι Ταβάρες ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης σεζόν και έκτοτε δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη . Ο σέντερ θέλει να αναγνωριστεί οικονομικά, αλλά ο μαδριλένικος σύλλογος έχει ένα ανώτατο όριο αποδοχών που ορίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ μεικτά. Όσα δηλαδή κερδίζει ο θηριώδης σέντερ τώρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα: «υπάρχουν ομάδες που θα του έδιναν αυτό το καθαρό ποσό. Ξεκινώντας ο Παναθηναϊκός που του το έχει ήδη προσφέρει». Επίσης, υπάρχει και το ΝΒΑ που τον παρακολουθεί. Πάντως, ο Τάβαρες έχει αναφέρει πως θα ασχοληθεί με το συμβόλαιο του μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.

«Πρόταση στον Χεζόνια για 3 χρόνια και 2 εκατ. ευρώ καθαρά»

Ομως, ένας από τους καθοριστικούς παίκτες της Ρεάλ είναι και ο Μάριο Χεζόνια που έχει αγαπηθεί και αγαπάει τον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας οπαδός του. Άλλωστε, πριν μερικές αγωνιστικές που η ομάδα της Μαδρίτης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, ο Κροάτης άσος έκανε νοήματα στην κερκίδα.

«Πολύπλοκη είναι και η ανανέωση του Χεζόνια, καθώς λόγω της ποιότητας και της αφοσίωσής του έχει γίνει σύμβολο για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κροάτης δεν αρνήθηκε ποτέ την αφοσίωσή του στον Παναθηναϊκό , όπου έπαιξε ήδη μετά την επιστροφή του από το ΝΒΑ το 2021. Οι οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας τον ειδωλοποιούν και στους αγώνες του ΟΑΚΑ εξακολουθούν να ανεβάζουν πανό με το όνομά του. Ο ιδιοκτήτης του αθηναϊκού συλλόγου, Δημήτριος Γιαννακόπουλος, θα χαρεί να επιστρέψει. Υπάρχει ήδη πρόταση για τρία χρόνια και δύο εκατομμύρια ευρώ καθαρά. Οι λευκοί δεν θα έφταναν αυτό το ποσό αν, όπως στην περίπτωση του Ταβάρες, έσπασαν το ανώτατο όριο των αποδοχών τους», αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ