fbpx

Σφαιρόπουλος: «Μπορεί να μας δώσει πολλές λύσεις ο Σμαρτ»

Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για τη μεταγραφή του Γιαβόντε Σμαρτ, αλλά και την επιστροφή του Μίλος Τεόντοσιτς στον αγώνα με τη Μπασκόνια.

«Στις αρχές της εβδομάδας θα είναι μαζί μας. Οι υπεύθυνοι της ομάδας μας δουλεύουν ώστε να είναι εδώ όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στο ρόστερ. Δε θα ήθελα να πω περισσότερα πριν από το να ολοκληρωθούν και τα τυπικά. Είναι ένας παίκτης που σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η διοίκησή μας έδρασε αμέσως και συμφώνησε έναν πολύ ποιοτικό παίκτη. Μπορεί να μας δώσει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Είναι νέος, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα μας βοηθήσει πολύ», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Για το αν θα αγωνιστεί στο ματς με τη Μπασκόνια είπε: «Δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μπασκόνια. Θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, υπάρχει μια διασικασία που πρέπει να γίνει. Δε ξέρουμε πότε θα φτάσει και πότε θα είναι σε θέση για να αγωνιστεί».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Μίλος Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος είναι εντάξει. Θα παίξει κόντρα στη Μπασκόνια Του βγήκε κούραση και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε το οτιδήποτε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ