fbpx

Τρέλανε τους σκάουτ ο Ρισασέ

Τρέλανε τους σκάουτ ο Ρισασέ

Οι πολυθρόνες δίπλα από το παρκέ του Αλεξανδρείου γέμισαν το βράδυ της Τετάρτης (24/1) από στελέχη ομάδων του ΝΒΑ που ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ζακ Ρισασέ. Στο τέλος του αγώνα, άπαντες έφυγαν ενθουσιασμένοι όχι γιατί τους περίμενε ένα καλό δείπνο στον Θερμαϊκό, αλλά διότι ο γιος του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού, τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ο πολυτάλαντος φόργουορντ της Μπουργκ έκανε ίσως την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση, καθώς σε 25 λεπτά παρουσίας, πρόλαβε να σημειώσει 20 πόντους, έχοντας όλα κι όλα τρία άστοχα σουτ (3/3 βολές, 4/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα)!

Ο γεννημένος το 2005 Γάλλος ανέδειξε το πηγαίο ταλέντο του και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως με την χθεσινή του παρουσία, «κλείδωσε» την επιλογή του στην πρώτη πεντάδα του ντραφτ.

To ποστάρισμα του ειδικού για το ντραφτ αναλυτή του ESPN Τζόναθαν Γκιβόνι είναι ενδεικτικό

Φυσικά η εμφάνιση του γιου του Στεφάν Ρισασέ (ο οποίος αγωνίσθηκε στον Ολυμπιακό από το 2000 ως το 2002) ήρθε να προστεθεί σε μια μεγάλη «αλυσίδα» που τον έχει βοηθήσει να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο χρηματιστήριο του μπάσκετ.

Απλά η χθεσινή έχει μεγάλη σημασία, γιατί έγινε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και υπό το βλέμμα αρκετών σημαντικών στελεχών του ΝΒΑ.

Στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε ο Άνταμ Σάιμον, αντιπρόεδρος των Χιτ και στην ουσία Νο3 στην διοικητική ιεραρχία της ομάδας του Μαιάμι, πίσω από τον Πατ Ράιλι και τον GM Άντι Έλισμπουργκ. Ο ασίσταντ GM των Νάγκετς Τόμι Μπαλτσέτις παρακολούθησε τον αγώνα, μαζί με δύο στελέχη των Θάντερ και ακόμα ένα των Μπλέιζερς.

Στο γήπεδο ήταν επίσης ο υπεύθυνος διεθνούς σκάουτινγκ των Σπερς Κλαούντιο Κρίπα, δίπλα στον οποίο κάθισε ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος τον γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια, καθώς είχαν συνεργαστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όταν ο Κρίπα ήταν βοηθός του Έτορε Μεσίνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ