fbpx

Ανεβαίνει ο Μίτσελ, στο Νο9 το Μαρκέτ! (video)

Ανεβαίνει ο Μίτσελ, στο Νο9 το Μαρκέτ! (video)

Ο Ιανουάριος δεν ξεκίνησε καλά για το Μαρκέτ, ένεκα των δύο ηττών του από το Σίτον Χολ και το Μπάτλερ, αλλά ολοκληρώθηκε ιδανικά!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/1) οι Golden Eagles, πέτυχαν την πέμπτη συνεχή νίκη τους, επικρατώντας εκτός έδρας του Βιλανόβα με 85-80 και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 16-5. Έτσι για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν, «μπήκαν» στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης του Associated Press, «σκαρφαλώνοντας» στο Νο9 και αφήνοντας πίσω τους το Κεντάκι και το Αριζόνα!

Ένας από τους λόγους της ανόδου τους, έχει να κάνει με την παρουσία του Στίβι Μίτσελ. Ο ομογενής γκαρντ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου είχε μόλις 5,8 πόντους μέσο όρο και δεν πρόσφερε τη γνωστή του ενέργεια στην άμυνα, καθώς ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του στον τένοντα που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για τέσσερα παιχνίδια.

Από τη στιγμή, όμως, που ξεπέρασε το πρόβλημα του, έχει βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις του στην επίθεση και παράλληλά είναι ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας του.

Στους επτά αγώνες του Ιανουαρίου, είχε 11 πόντους ανά αγώνα, με 60% στις βολές, 41,6% στα τρίποντα και το εντυπωσιακό 63,6% στα δίποντα.

Απέναντι στο Βιλανόβα, ήταν εξαιρετικός με 12 πόντους (μετρώντας 4/4 δίποντα και 4/6 βολές), εννέα ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κλέψιμο, δίχως να υποπέσει σε λάθος, σε 35 λεπτά παρουσίας ως βασικός.

Πλέον το Μαρκέτ έχει ανέβει στη δεύτερη θέση της πολύ δυνατής περιφέρειας Big East, στην οποία προηγείται το Κονέκτικατ το οποίο αυτή την στιγμή θεωρείται ως το φαβορί για τον εφετινό τίτλο και βρίσκεται στην κορυφή του ΤΟΡ-25 με 18 νίκες σε 20 ματς.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της νέας νίκης του Μαρκέτ στο βίντεο που ακολουθεί:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ