fbpx

“Meze”: Ελληνικές γεύσεις στο Βελιγράδι με άρωμα Ίβκοβιτς!

Όταν συναντιόνται οι πρώτες ύλες από την Ελλάδα, οι ξεχωριστές γεύσεις της χώρας με το σερβικό μπασκετικό ταμπεραμέντο του γιου του Ντούντα Ίβκοβιτς το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Μία διαφορετική πρόταση στην εστίαση στην πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες η “ταβέρνα” “Meze” που φυσικά σημαίνει αυτό που λέει η λέξη. Ελληνικοί μεζέδες με αυθεντικές συνταγές της χώρας μας φτιαγμένες από ελληνική πρώτη ύλη ενώ διαθέτει και πολύ μεγάλη λίστα ελληνικών κρασιών και ποτών!

Πίσω από το Meze βρίσκεται ο Πέταρ Ίβκοβιτς που δεν είναι άλλος από τον γιο του αείμνηστου Ντούντα ο οποίος για περίπου 40 χρόνια συνέδεσε την καριέρα του ως προπονητής με το μπάσκετ της χώρας μας προσφέροντας μοναδικές επιτυχίες όπως τις δύο Ευρωλίγκες με τον Ολυμπιακό και το Κύπελλο Σαπόρτα με την ΑΕΚ έχοντας περάσει και από τους πάγκους Άρη, ΠΑΟΚ και Πανιώνιου.

Ο Πέταρ Ίβκοβιτς στο κέντρο της φωτογραφίας

Το Meze βρίσκεται στην Bulevar maršala Tolbuhina 34a στο Novi Beograd, δηλαδή το Νέο Βελιγράδι και έχει ήδη εξελιχθεί σε μπασκετικό στέκι της πόλης απ’ όπου έχουν περάσει πολλοί διάσημοι της πορτοκαλί μπάλας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ