fbpx

Το σχόλιο Ντόρσεϊ που έβαλε… φωτιά στον Πειραιά (pic)

Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός πάντα έχει στραμμένο το βλέμμα του, προς… Πόλη μεριά και στο μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Και αυτό δεν χρειάζεται μεγάλη εξήγηση, καθώς και έχει φορέσει με ιδιαίτερη επιτυχία την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και το γεγονός πως είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, τον κατατάσσει αυτόματα στους… must μεταγραφικούς στόχους τόσο του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ωστόσο, ήταν η σειρά του Ελληνοαμερικανού γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, να βάλει… φωτιά στις τάξεις των Πειραιωτών.

Τι έκανε; Αποφάσισε να σχολιάσει στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο Twitter, απαντώντας στην «καλημέρα» του Γιαννούλη Λαρεντζακη, με την δική του «καλημέρα» και πολλά χαμογελαστά -μέχρι δακρύων- emoji.

Ένα απλό σχόλιο που δείχνει τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο Ντόρσεϊ με τους πρώην συμπαίκτες του, αλλά σχόλιο… αρκετό για να αναστατώσει το διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του Ολυμπιακού, ανά… δεκάδες, έστειλαν μηνύματα επιστροφής στο λιμάνι, ενώ από την άλλη αυτοί της Φενέρ… ξέσπασαν, καθώς μετά την ήττα από τη Μονακό, ένας παίκτης της ομάδας του, είχε όρεξη για πλάκα…

Τη φετινή σεζόν, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετρά 9,5 πόντους με 42% στα τρίποντα, 1,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ, στην Euroleague.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ