fbpx

Γιαννακόπουλος: «Όσο κερδίζουν με διαιτησίες, αυτά θα έχουμε» (video)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Τα συγχαρητήριά του στον Άρη για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» τόνισε πως η ομάδα που είναι καλύτερη πρέπει πάντα να κερδίζει, όπως έγινε σήμερα, και όχι μόνο επειδή λέγεται Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός και πρόσθεσε πως η διαιτησία καλά θα κάνει να συμβάλει προς αυτήν την κατεύθυνση, αφήνοντας αιχμές.

«Καταρχάς συγχαρητήρια στον Άρη, μπασκετάρα έπαιξε και κέρδισε, το αξίζει και μακάρι να γυρίσουμε σε εποχές που όταν ο άλλος έπαιζε καλύτερα κέρδιζε, ακόμα και στην έδρα σου όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να χάνεις.

Για να γίνει αυτό πρέπει να μην έχουμε διαιτησίες όπως η χθεσινή και η σημερινή. Επειδή λέγεσαι Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός δεν σημαίνει οτι πρέπει να κερδίζεις με το ζόρι. Όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να χάνεις. Γιατί μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος κι εσύ, αλλά και το άθλημα και το πρωτάθλημα το ίδιο. Γιατί όσο κερδίζουν με διαιτησίες, δε θα πω ονόματα, αυτά θα έχουμε», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ