fbpx

Η ABA Liga δεν έχει απορρίψει το Ντουμπάι και μάλλον δε θα το κάνει!

Η ABA Liga δε θα απορρίψει το Ντουμπάι

Οι πληροφορίες που εμφανίστηκαν σε ελληνικά ΜΜΕ ότι η ABA Liga αντιτίθεται στην είσοδο του Ντουμπάι στη διοργάνωσή της είναι απολύτως λανθασμένες, σύμφωνα με την Sport Klub, αλλά και από πηγή του περιφερειακού πρωταθλήματος.

«Δεν έγινε ψηφοφορία στο ΑΒΑ για αυτό, μπορώ να το επιβεβαιώσω κατηγορηματικά», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα SportKlub επικαλούμενοι πηγές μέσα από τη λίγκα. Σε ερώτηση για το αν θα προχωρήσει τελικά το εγχείρημα, τονίζουν: «Φυσικά και θα το κάνουν, περιμένω ότι η συνεδρίαση της Συνέλευσης θα γίνει σε 1-2 μήνες.

Αν το Ντουμπάι είναι πρότζεκτ της Ευρωλίγκας, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η ABA θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό. Το πρωτάθλημα της ABA από την ίδρυσή του «ακουμπά» στην Ευρωλίγκα και εξελίσσεται μαζί της.

Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν το πρότζεκτ «Ντουμπάι» αποτύχει λόγω της αντίθεσης των μετόχων της ΑΒΑ. Το μόνο που θα μπορούσε να συμβεί είναι ότι η Ευρωλίγκα συνιστά ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο».

Η προϋπόθεση για τη συμμετοχή του Ντουμπάι στην Ευρωλίγκα είναι να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα, είτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είτε σε ευρωπαϊκή χώρα ή περιφερειακό πρωτάθλημα, όπως η ABA Liga.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ